Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Weren van inkijk

Zeilen

Ongewenste inkijk kan ernstige gevolgen hebben. Kies voor een duurzame oplossing op maat met zeilen. De zeilen vermijden inkijk en hebben tevens tal van andere voordelen. 

Maak komaf met inkijk 

Een visuele afscherming kan naargelang uw situatie zowel binnen als buiten geplaatst worden. De constructie van zeilen gemaakt voor het vermijden van inkijk, wordt op basis van uw specifieke noden gemaakt. U kunt de afscherming ook laten personaliseren met uw logo of bedrijfsgegevens.

Vermijden van inkijk – voordelen op een rijtje

Voor elk probleem een oplossing

1. Afschermen site

Om tal van verschillende redenen is het aangewezen om een site af te schermen van de buitenwereld en inkijk te vermijden. Dit kunt u doen door een barrière van zeilen te plaatsen. Afhankelijk van de situatie komt de barrière:

  • Rondom de site
  • Langs een drukke zijde van de site (drukke straat, veel passage)

2. Opsplitsen ruimte

Een ruimte kunt u opsplitsen om inkijk te vermijden. Deze afscherming wordt professioneel opgehangen en nadien mooi opgespannen langs de linkerkant, rechterkant en onderkant.

Verder kunnen er transparante zones worden voorzien boven het gezichtszichtveld. Zo vloeit er voldoende licht van de ene ruimte naar de andere ruimte, zonder het doel van de visuele afscherming in het gedrang te brengen.

Wenst u interne veranderingen door te voeren? De afscherming kan zodanig verplaatst worden zonder schade aan het gebouw na te laten. 

Ook een oplossing voor andere problemen

Een bijkomend voordeel van een ruimte op te splitsen om inkijk te vermijden, is het bekomen van een stabiele temperatuur. Denk maar aan een laad- en losruimte in een stockageruimte, waarlangs koude of warme lucht binnen komt. Dankzij de afscherming zal de stockageruimte minder snel opwarmen of afkoelen. 

Onbevoegden worden ontmoedigd het terrein te betreden

Wanneer een site afgeschermd wordt van de omgeving, worden onbevoegden ontmoedigd het terrein te betreden. Ook wanneer niemand op de site aanwezig is, zorgt de afscherming voor extra beveiliging. 

Veiligheid

Dankzij een afscherming worden het terrein en de buitenwereld van elkaar afgeschermd. Er is geen afleiding van hetgeen dat aan de andere zijde gebeurt, en omgekeerd. 

Werknemers op een werf zullen zich bijvoorbeeld vlotter kunnen focussen op hun taak. Omgekeerd zorgt een visuele afscherming voor een risicovermindering van accidenten rond een drukke site. Voorbijgangers worden niet afgeleid en behouden hun aandacht bij het verkeer. 

Privacy

In bepaalde gevallen is privacy de grootste reden om inkijk te vermijden. De zeilen kunnen zodanig geplaatst worden dat privacy gegarandeerd wordt. 

Maatwerk

1. Verschillende combinaties met zeilen mogelijk

2. Verschillende combinaties zeildichtheden mogelijk

Het is mogelijk om verschillende zeildichtheden met elkaar te combineren.

Een voorbeeld:

Het is mogelijk om bijvoorbeeld een vaste constructie te maken waarbij de eerste 2 meter een zeildichtheid hebben van 98% met daarboven bijvoorbeeld 1 meter met een zeildichtheid van 90%.

De twee delen lassen we aaneen tot één stevig zeil. Zoals eerder vermeld kunnen we eveneens transparante zones voorzien. 

3. Personaliseren van de afscherming

Het is mogelijk om de afscherming te bedrukken met:

  • Reclame voor uw bedrijf (logo, slogan)
  • Foto of tekening
  • Eigen ontwerp

Oplossing op lange termijn

Onze constructies met zeilen voor het vermijden van inkijk kennen een lange levensduur en vragen weinig onderhoud. De zeilen zijn kwalitatief waardoor een oplossing op lange termijn wordt gecreëerd. Bovendien hebben de zeilen standaard brandklasse M2. 

Visueel strak geheel

De constructie in zeilen zorgt voor een strak geheel, en u verkrijgt een professionele uitstraling. 

Oplossingen 
op maat
van uw bedrijf

Samen met u bekijken we de
meerwaarde van onze
oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Agrarische toepassingen

Architecturale toepassingen