Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Weren van vogels

Zeilen

Vogels in een loods of onder luifels vormen een vaak voorkomend probleem. Voor het weren van vogels bestaat echter een duurzame oplossing, met name vogelgaas.

Vogels maken geen kans

Vogels keren het hele jaar door terug naar hun vaste, gekende plaatsen om uit te rusten of een nieuw nest te bouwen. De vogels zorgen voor overlast door onder andere uitwerpselen en nestmateriaal dat ze met zich meebrengen.

Goederen dichtbij de rustplaats of het nest van de vogel zijn hierdoor onderhevig aan mogelijke schade of vervuiling. Bovendien kan dit een impact hebben op de gezondheid van uw werknemers. 

Het plaatsen van vogelnetten is een oplossing voor dit probleem. 

  • Het gaas zorgt ervoor dat het onmogelijk is voor vogels om zich daar te nestelen. 
  • Bij het weren van vogels wordt er een fysieke barrière voor vogels gecreëerd met als gevolg dat de goederen in de loods of onder een afdak in een nette en verzorgde staat blijven. 

Weren van vogels met vogelgaas – voordelen op een rijtje

Voor elk probleem een oplossing

De vogelnetten kunnen zowel van links naar rechts, als van boven naar onder gemonteerd worden. Bovendien wordt alles op maat gemaakt in onze fabriek. Dit staat ons toe een vogelwering te creëren die uw specifiek probleem aanpakt. 

Heeft u vogeloverlast? Een vertegenwoordiger komt de situatie bij u bekijken en stelt een oplossing op maat voor.

Kostenbesparend op lange termijn

Het weren van vogels met zeilen is op termijn kostenbesparend. U hoeft namelijk geen rekening meer te houden met onderhouds- of schoonmaakkosten gezien de vogels uit uw loods of opslagplaats worden geweerd. Op termijn spaart u zo geld uit.

Bovendien gaat het om een  duurzame oplossing, waardoor u slechts eenmalig hoeft te investeren.

Oplossing op lange termijn

Om een duurzame oplossing te kunnen garanderen, hechten we veel belang aan de kwaliteit ervan.

1. Stevig materiaal

De netten worden voorzien van een extra PVC-coating. Deze PVC-coating zorgt ervoor dat de netten een dubbele bescherming genieten. Hierdoor zijn ze veel duurzamer dan de meest gangbare netten. De netten hebben standaard brandklasse M2.

2. Strakke vogelnetten

Losse vogelnetten gaan steeds verder doorhangen. Hierdoor zijn ze meer onderhevig aan slijtage. Onze vogelnetten worden bij montage zeer strak opgespannen, waardoor ze niet snel gaan doorhangen. Het weren van vogels wordt zo een oplossing op lange termijn.

Nette en hygiënische ruimte

Een nette en hygiënische ruimte is van groot belang voor de gezondheid van uw werknemers, en de kwaliteit van uw gestockeerde goederen. Het weren van vogels uit uw loods of stal, draagt hier aan bij omdat vervuiling door vogels wordt tegengegaan. 

Visueel strak geheel 

De netten worden nauwkeurig en strak aangebracht, wat resulteert in een professioneel resultaat. 

Oplossingen 
op maat
van uw bedrijf

Samen met u bekijken we de
meerwaarde van onze
oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Agrarische toepassingen

Architecturale toepassingen