Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Toiletwagen

Hygiënische infrastructuur

Een toiletwagen, gemaakt van Paneltim panelen, is geschikt voor langdurig gebruik. Een toiletwagen wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt als werftoilet, maar kan eveneens dienst doen als extra toilet op een bedrijf. 

Toiletwagen – voordelen op een rijtje

Gebruiksklaar

De toiletwagen is voorzien van een trekhaak zodat deze makkelijk met de bestelwagen kan worden verplaatst. Water- en elektriciteitsleidingen kunnen eveneens eenvoudig en snel tegen de wanden en muren van de toiletwagen gemonteerd worden. Na het plaatsen van een simpele wateraansluiting en een elektriciteitsaansluiting van 230V is de toiletwagen gebruiksklaar. 

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Reinigen

De toiletwagen bestaat uit glad afgewerkte panelen. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat de toiletwagen makkelijk en vlot te reinigen is. Op deze manier blijft uw toiletwagen steeds proper en hygiënisch.

Hygiëne

De panelen, waarvan de toiletwagen gemaakt wordt, zijn zeer hygiënisch: 

  • Gesloten kopse kanten (ook bij maatwerk), waardoor vuil geen kans krijgt
  • Geen randjes of oneffenheden
  • Vlotte reiniging

Hierdoor kunnen er geen inwendige ophopingen ontstaan van schimmels, vuil en bacteriën. Het oppervlak van de panelen is bovendien glad, wat ervoor zorgt dat ze geen water absorberen en vuilafstotend zijn.

Maatwerk

Kies zelf uw afmetingen

Heeft u een bepaalde voorkeur voor de grootte van de toiletwagen? Geen probleem. Het is mogelijk om de gewenste maten en het aantal toiletten door te geven. Op deze manier verkrijgt u een toiletwagen op maat. 

Expertise nodig? Wij komen de situatie graag bij u bekijken om een oplossing op maat voor te stellen. 

Kies zelf uw kleuren(combinaties)

De toiletwagen is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Voor meer informatie omtrent welke kleuren en kleurencombinaties er allemaal mogelijk zijn, kan u steeds bij ons terecht.

Licht en sterk

Een belangrijke factor is de stevigheid van de toiletwagen. Om te voorzien in de stevigheid, is de wagen voorzien van steunpoten en een neuswiel. Op deze manier blijft de wagen steeds stabiel, ook bij een minder effen ondergrond. 

De panelen die gebruikt worden, zijn licht in gewicht. Toch zijn ze heel sterk dankzij hun interne cellenstructuur. 

Veiligheid voorop

Om zoveel mogelijk in veiligheid te voorzien, bestaat de vloer van de toiletwagen uit antislippanelen. Op deze manier wordt de kans om uit te glijden, teruggedrongen. Zo zorgt u voor de veiligheid van zowel de onderhoudsdienst als die van de gebruikers. 

Goede isolatiewaarde

De Paneltim panelen hebben een goede isolatiewaarde. Dit komt door de lage thermische geleidbaarheid van kunststof en dankzij de hermetisch ingesloten lucht in de cellenstructuur. Inwendige condensatie in de toiletwagen wordt hierdoor uitgesloten. 

100% recycleerbaar

Alle Paneltim panelen bestaan uit 100% recycleerbare materialen. Ze zijn bovendien vrij van toxische stoffen. Voorafgaand op de aankoop van deze grondstoffen, gebeurt er een systematische kwaliteitscontrole.  
 

Oplossingen 
op maat
van uw bedrijf

Samen met u bekijken we de
meerwaarde van onze
oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Agrarische toepassingen

Architecturale toepassingen