Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Verhuur van tijdelijke stofschermen

Zeilen

De verhuur van tijdelijke stofschermen, is een oplossing op maat. De schermen houden zowel stof als inkijk van onbevoegden tegen. 

Maak komaf met stof

Stof zorgt voor veel overlast. Dit zowel in de loods of site als voor de buurt. Op vlak van milieu kan stof u eveneens problemen bezorgen. 

Deze problemen kunt u oplossen door onze tijdelijke stofschermen te huren. De barrière van zeilen wordt geplaatst waar ze het meest effectief is om uw probleem met stof op te lossen. 

Maak komaf met inkijk 

De verhuur van onze tijdelijke stofschermen bieden ook een oplossing tegen inkijk. Een visuele afscherming kan naargelang uw situatie zowel binnen als buiten geplaatst worden. 

In bepaalde gevallen is privacy de grootste reden om inkijk te vermijden. De zeilen kunnen zodanig geplaatst worden dat privacy gegarandeerd wordt. 

Verhuur van tijdelijke stofschermen – voordelen op een rijtje

Voor elk probleem een oplossing

1. Afschermen site

Om tal van verschillende redenen is het aangewezen om een site af te schermen van de buitenwereld en inkijk te vermijden. Dit kunt u doen door een barrière van zeilen te plaatsen. Afhankelijk van de situatie komt de barrière:

  • Rondom de site
  • Langs een drukke zijde van de site (drukke straat, veel passage)

2. Stofoverlast op de buurt tegengaan

De verhuur van onze tijdelijke stofschermen is ideaal om ook stof van uw site te weren. Afhankelijk van de situatie, kiezen we voor een bepaald type gaas. Stof wordt geweerd, maar tegelijk blijft de ruimte geventileerd. 

Onbevoegden worden ontmoedigd het terrein te betreden

Wanneer een site afgeschermd wordt van de omgeving, worden onbevoegden ontmoedigd het terrein te betreden. Ook wanneer niemand op de site aanwezig is, zorgt de afscherming voor extra beveiliging. 

Veiligheid

Dankzij de verhuur van onze tijdelijke stofschermen, kunnen het terrein en de buitenwereld van elkaar worden afgeschermd. Er is geen afleiding van hetgeen dat aan de andere zijde gebeurt, en omgekeerd. 

Werknemers op een werf zullen zich bijvoorbeeld vlotter kunnen focussen op hun taak. Omgekeerd zorgt een visuele afscherming voor een risicovermindering van ongelukken rond een drukke site. Voorbijgangers worden niet afgeleid en behouden hun aandacht bij het verkeer. 
 

Oplossingen 
op maat
van uw bedrijf

Samen met u bekijken we de
meerwaarde van onze
oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Agrarische toepassingen

Architecturale toepassingen