Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Zebradoor

  • Openingen met een breedte tot 15m en een hoogte tot 5m 
  • Perfect voor binnentoepassingen
  • Essentiële onderdelen zijn warmbad verzinkt of in aluminium
  • Bevestigingsmaterialen bestaan uit RVS
  • Kan dienst doen in moeilijke omstandigheden 
  • Maatwerk
  • CE-markering

Constructie en werking

De Zebradoor leent zich perfect voor binnentoepassingen! Openingen met een breedte tot 15m en een hoogte tot 5m komen hier standaard voor in aanmerkingen. Bij bepaalde binnentoepassingen kunnen deze afmetingen overschreden worden. In het geval van buitentoepassingen bekijken we elk project apart. Doordat alle essentiële onderdelen warmbad verzinkt zijn, kunnen onze poorten dienst doen in moeilijke omgevingsomstandigheden. We bevestigen de poort aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor minimum 15cm bovenruimte nodig.

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn dat het bovenste deel van de poort daglicht doorlaat, maar het onderste deel van de poort stof, vuil of wind geen kans geeft. Verder kunnen we een deel van de poort op gewenste hoogte voorzien van een transparant deel van 50cm, waardoor u vlot doorheen de poort kunt kijken. Bij elk project en toepassing gaan we op zoek naar de béste oplossing! 

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

Bediening

Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u de poort handmatig bedienen of met een motor. 

*Zie algemene voorwaarden
 

Oplossingen 
op maat
van uw bedrijf

Samen met u bekijken we de
meerwaarde van onze
oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Agrarische toepassingen

Architecturale toepassingen