Getuigenis: bpost houdt pakketten droog dankzij onze zeilen

Bpost heeft een luifel in dienst genomen, om onder andere de aan- en toeleveringen van de pakketten klaar te zetten voor verder transport. Bpost wou te allen tijde vermijden dat hun pakketten nat werden en daardoor schade zouden oplopen.   

Getuigenis bpost  

“Sinds vorig jaar hebben we onze luifel in dienst genomen, waar we onder andere de aan- en toelevering van onze pakketten klaarzetten voor verder transport.     

Omdat wind en regen hier recht op inslaan, moesten we een oplossing vinden.     

Bpost staat voor kwaliteit, en wil te allen tijde vermijden dat de pakketten nat worden. Zo zijn we terecht gekomen bij de specialisten ter zake: Vervaeke Industrial.   

Tijdens het traject, werden we professioneel bijgestaan door onze contactpersoon bij Vervaeke. In samenspraak hebben we gekozen voor een zwart, transparant doek.      

Op deze manier behouden we voldoende licht onder onze luifel en worden zowel de goederen als werknemers beschermd tegen regen. Een echte win-win!     

We zijn tevreden met onze keuze voor de duurzame kwaliteit van Vervaeke.”      

bpost

Geen onderhoud  

De vaste zeilen aan de luifel, vangen heel wat regen. Hierdoor blijven niet alleen de pakketten droog, maar de zeilen genieten tevens van een natuurlijke reiniging. Dankzij de regen hoeft bpost zelf niet te voorzien in het onderhoud van de zeilen.  

Interesse?  

Heeft u ook last van wind of regeninslag in uw loods, site of fabriek? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina’s “weren van wind” en “weren van regen”. Ook voor problemen met stof, vogels en inkijk vindt u er verschillende oplossingen.  

 

 

Oplossingen 
op maat
van uw bedrijf

Samen met u bekijken we de
meerwaarde van onze
oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Agrarische toepassingen

Architecturale toepassingen